Preview Mode Links will not work in preview mode

Mellan rutorna

Jul 15, 2019

Vi dyker ner i Marvels X-men, Jean Grey, Cyclops, Kitty Pryde, Beast, Hellfire Club osv. Vi pratar om X-men generellt och The Dark Phoenix saga av Chris Claremont och John Byrne specifikt.


Jun 18, 2019

I nya avsnittet pratar vi Vei bok 1, av Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson. Vi grottar ner oss i nordisk mytologi, queer och sport, drömmer om spin offs, och avgör frågan vem som klär sig bäst och är bäst kompis.


Mar 9, 2019

Våra följetong med the Sandman går raskt vidare till v4 Season of Mists. Vi pratar om olika gudars sexighet, helvetets vara och inte vara, vem man uppenbart inte bör sluta en pakt med och alla möjliga aspekter av vad som kanske är våran favorit del av the Sandman


Mar 3, 2019

Vi fortsätter med Neil Gaimans the Sandman. I maklig takt är vi framme vid lite av en avstickare nämligen v. 3 Dream country. Anna och Nathalie går igenom varje “novell”.


Jan 26, 2019

Uppsamling för att det är nytt år och länge sedan sist. Vi pratar bl a om Psycho girl, Tamara deLempicka, Corto Matlese i Etiopien, I kill Giants och rimliga vis att sortera serier på